huislijn.NL

en adverteren via social media

Verkoop je woning met Jaap.nl

Je hebt besloten om je woning te verkopen en wilt dit graag zo snel mogelijk voor elkaar krijgen. Maar hoe pak je dit aan? Gelukkig kun je hierbij de hulp inschakelen van Jaap.nl. Deze website helpt je bij het verkopen van je woning door middel van een uitgebreide database met woningzoekenden en een overzichtelijke presentatie van jouw woning.

Hoe werkt Jaap.nl?

Jaap.nl is een online platform waarop huizenzoekers en woningverkopers bij elkaar komen. Als woningverkoper kun je hier een advertentie plaatsen voor jouw woning, waarna deze wordt gepresenteerd aan de potentiële kopers. Hierbij kun je gebruikmaken van diverse tools, zoals een handige woningwaardescan en een persoonlijke account.

Voordelen van Jaap.nl

Een groot voordeel van Jaap.nl is dat je hierbij toegang krijgt tot een uitgebreide database met woningzoekenden. Hierdoor heb je een grotere kans dat jouw woning snel verkocht wordt. Daarnaast biedt Jaap.nl een overzichtelijke presentatie van jouw woning, waardoor deze optimaal wordt gepresenteerd aan potentiële kopers.

Hulp bij de verkoop met KlikBrik.nl

Merk je dat de verkoop van jouw woning maar niet wil lukken? Dan kun je gebruikmaken van de hulp van KlikBrik.nl. Deze website helpt je bij het promoten van jouw woning op social media, waardoor je een geheel nieuwe doelgroep kunt aanspreken.

Hoe werkt KlikBrik.nl?

KlikBrik.nl maakt gebruik van social media om jouw woning te promoten. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van doelgerichte advertenties, waardoor jouw woning onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële kopers. Dit zorgt ervoor dat jouw woning opvalt tussen het grote aanbod op websites zoals Jaap.nl.

Voordelen van KlikBrik.nl

Een groot voordeel van KlikBrik.nl is dat jouw woning volledig in de spotlight staat wanneer deze voorbijkomt op de tijdlijn van potentiele kopers. Hierdoor valt jouw woning op en wordt deze niet tussen duizenden concurrenten gepresenteerd, zoals op andere websites. Dit zorgt ervoor dat je een geheel nieuwe doelgroep aanspreekt, waardoor de kans op een succesvolle verkoop wordt vergroot.

Waarom adverteren op social media via KlikBrik

Geen concurrenten van andere huizen

Voor 75 euro advertentie tegoed bereik je duizenden mensen

Honderden extra bezoekers op je huis op HuizOnline

Meer kans op een succesvolle verkoop

ZO WERKT KLIKBRIK

In deze video uitleg hoe we jouw huis succesvol in de verkoop zetten op social media zoals Facebook, Instagram, Messenger, LinkedIn en Twitter.

Stap 1. Je makelaar heeft jouw huis op huizensites geplaatst

Je huis staat te koop. Jouw makelaar heeft er voor gezorgd dat deze op Funda, Jaap, Huizonline of de site van je makelaar staat.

Stap 2. KLIKBRIK promoot jouw huis op social media

Wij maken een reclamecampagne voor je huis. We zetten de advertentie met je huis in de spotlights op Facebook, Instagram en Messenger. En plaatsen een link naar jouw huis op bijvoorbeeld Funda, Jaap, Huizonline of een andere site.

Stap 3. Duizenden potentiële kopers zien jouw huis

Duizenden zo niet honderdduizenden*  mensen worden met je reclamecampagne bereikt.

* Afhankelijk van je advertentiebudget.

Je huis promoten

via social media

KLIKBRIK REGELT HET

Snel en goed je huis verkopen via social media met Klikbrik.nl

Ben je van plan om je huis te verkopen? Dan is het belangrijk om een goede strategie te hebben voor de verkoop. Een belangrijk onderdeel van deze strategie is het inzetten van social media om je huis aan te bieden. Hier komt Klikbrik.nl om de hoek kijken. 

Klikbrik is een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in het adverteren van de verkoop van jouw huis via Facebook, Instagram, Messenger, LinkedIn en Twitteren. We leggen je graag uit wat Klikbrik voor jou kan betekenen als je snel en goed je huis wil verkopen via social media.

Waarom is social media belangrijk bij de verkoop van je huis?

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We brengen veel tijd door op Facebook, Instagram en andere kanalen. Het is daarom een slimme zet om deze kanalen in te zetten voor de verkoop van je huis. Op social media kun je jouw huis op een visuele manier presenteren. Je kunt mooie foto’s plaatsen en zelfs video’s maken om potentiële kopers een goede indruk te geven van je woning. Door het gebruik van social media kun je een grote groep potentiële kopers bereiken en je huis snel en efficiënt onder de aandacht brengen.

Klikbrik: het online marketing bureau voor de verkoop van je huis

Klikbrik is een online marketing bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het adverteren van de verkoop van woningen via social media. Klikbrik heeft veel ervaring met het adverteren van huizen en weet precies hoe ze jouw woning het beste kunnen presenteren op social media. Klikbrik heeft ook veel ervaring met het maken van de juiste doelgroepselecties en het inzetten van de juiste targeting-opties. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw woning zo snel en efficiënt mogelijk wordt verkocht.

Waarom is het goed om Klikbrik in te zetten in combinatie met Funda.nl of Jaap.nl?

Funda.nl en Jaap.nl zijn de twee grootste huizenwebsites van Nederland. Het is belangrijk om jouw woning op deze websites te plaatsen, omdat veel potentiële kopers hier zoeken naar hun nieuwe woning. Klikbrik biedt de mogelijkheid om jouw woning niet alleen op Funda.nl en Jaap.nl te zetten, maar ook op social media kanalen. Door het inzetten van social media kanalen in combinatie met Funda.nl en Jaap.nl, vergroot je de kans dat jouw woning snel wordt verkocht.

Hoe gaat Klikbrik te werk?

Klikbrik gaat te werk in verschillende stappen:

Stap 1: Klikbrik maakt een plan van aanpak Klikbrik maakt een plan van aanpak voor de verkoop van jouw woning. Hierbij wordt gekeken naar jouw doelgroep, het budget en de social media kanalen waarop jouw woning het beste tot zijn recht komt.

Stap 2: Creatie van de advertenties Klikbrik maakt de advertenties voor de verkoop van jouw woning. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de professionele foto’s en eventueel video’s die je naar alle waarschijnlijkheid al hebt laten maken van jouw woning t.b.v. De presentatie op bijvoorbeeld Funda. Ook wordt er aandacht besteed aan het schrijven van de juiste teksten voor de advertenties. Alles om ervoor te zorgen dat jouw woning opvalt op bijvoorbeeld Facebook.

Stap 3: Het inrichten van de advertentiecampagnes Klikbrik richt de advertentiecampagnes in op de social media kanalen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de juiste targeting-opties om de doelgroep te bereiken die geïnteresseerd is in jouw woning.

Stap 4: Optimalisatie van de advertentiecampagnes Klikbrik blijft de advertentiecampagnes optimaliseren gedurende de looptijd. Hierbij wordt er gekeken naar welke advertenties het beste presteren en welke targeting-opties het meest effectief zijn.

Stap 5: Resultaten meten en rapporteren Klikbrik meet de resultaten van de advertentiecampagnes en rapporteert deze aan jou. Zo weet je altijd precies hoe jouw advertenties presteren op social media.

Wat zijn de voordelen van Klikbrik?

  • Professionele presentatie van jouw woning op social media kanalen
    Klikbrik zorgt voor een professionele presentatie van jouw woning op social media kanalen. Hierdoor valt jouw woning op tussen het grote aanbod van woningen op social media.
  • Een grote groep potentiële kopers bereiken
    Door het inzetten van social media kanalen, bereik je een grote groep potentiële kopers die op zoek zijn naar een nieuwe woning.
  • Meer kans op een snelle verkoop van je woning
    Door het inzetten van social media kanalen in combinatie met Funda.nl en Jaap.nl, vergroot je de kans dat jouw woning snel wordt verkocht.

Kort samengevat

Klikbrik is een online marketing bureau dat gespecialiseerd is in het adverteren van de verkoop van jouw huis via social media kanalen. Klikbrik biedt de mogelijkheid om jouw woning niet alleen op Funda.nl en Jaap.nl te plaatsen, maar ook op social media kanalen. Hierdoor vergroot je de kans dat jouw woning snel wordt verkocht. 

Klikbrik zorgt voor een professionele presentatie van jouw woning op social media kanalen en biedt een persoonlijke aanpak. Alles om ervoor te zorgen dat jij je huis snel en efficiënt kunt verkopen.